Miért ezt válassza?

Megbízható MAGYAR fejlesztés, egyedi megoldásokkal, alacsony árakon!

A teljes rendszer megbízható, sokat tesztelt hazai fejlesztésű termék, amely számos helyen bizonyította egyediségét, korszerűségét és megbízhatóságát. A rendszerelemek folyamatos fejlesztésének és tesztelésének köszönhetően mindig a legújjabb technológiákat alkalmazzuk, melyek biztosítják a rendszer folyamatos megújulását és naprakészen tartását. Az átgondolt rendszerfelépítésből adódóan az egyedi igények, speciális kérések is könnyen teljesíthetőek. Ezen tulajdonságok a Pana-Gate System rendszert kiemelik a kommersz "polcos" rendszerek sorai közül. A komplett rendszer ára nagyságrendekkel alatta marad a "világmárkás" rendszerek áraitól, azonban tudásban és megbízhatóságban ugyanazon szintet képviseli, míg a fejlesztés rugalmasságában messze felülmúlja azokat. A rendszer egyedi, edzett üvegfelületű bevonattal kerül kivitelezésre. Az üvegfelület minden esetben úgy kerül kiválasztásra, hogy az maximálisan harmonizáljon a környezetével.

A Pana-Gate beléptető rendszerek a XXI század modern technológiájának megfelelő minőséget és szolgáltatásokat nyújta önnek. Több területen alkamazható egyedi, professzionális parkoló -és garázstechnikai rendszer. Kiválóan alkalmas Irodaházak, Bevásárlóközpontok, kisseb-nagyobb cégek, Iskolák, Strandok, Fürdők, Fittness és Wellness központok, valamint bármilyen más terület SZEMÉLYI vagy JÁRMŰ beléptetésének lebonyolítására.
Ezentúl képes ellátni parkolóházak, garázsok vagy egyéb parkolási területek menedzselését illetve felügyeletét. A rendszer alkalmas munkaidő nyilvántartásra és hasonló statisztikai valamint ügyviteli adatok begyüjtésére is, amit akár webes felületen keresztül is elérhet, menedzselhet a Megrendelő.Képek